fredag 4 december 2009

Sanna Lundell om Tiger och Elin: "De kanske tillåter varandra att sexa loss med andra. Det kanske är deras hemliga böjelse?"

"Vad vet vi om Tiger och Elins tankar kring äktenskap? De kanske har en "öppen" relation. De kanske tillåter varandra att sexa loss med andra. Det kanske är deras hemliga böjelse?" skriver Sanna Lundell på sin blogg och uppmanar sina läsare att slänga alla kvällstidningar och inte läsa mer om Tiger och Elin.

Känns dock inte så troligt. Att Elin själv är ute och ligger runt lite då och då medan Tiger passar barnen. Nej, tror inte det. Tror inte heller att hon sitter hemma med sin bebis, kämpar på och säger till sin man att det är helt okej att du har sex med en nattklubbspingla eller en nattklubbsägare medan jag ammar framför TV:n här hemma. Om det skulle röra sig om en "öppen relation" skulle nog inte heller Tiger behöva be en av sina älskarinnor att dölja sitt namn på telefonsvararen. Dessutom så har Tiger Woods bett om ursäkt på sin hemsida, det behöver man inte göra om frun är helt med på snedstegen.

Ibland vill kändisarna ha media, ibland inte. Det är svårt att äta kakan men ändå ha den kvar. Tycker inte synd om Tiger för fem öre. Han har själv satt sig i denna situationen. Däremot tycker jag synd om Elin.

Sanna fortsätter:

"Trohet är ett vitt begrepp upp till var och en att definiera. Upp till var och att förhålla sig till och komma överens om i en kärlekssaga. Otrohet är inget brott. Ingen hamnar i fängelse, ingen får böter. Det är möjligtvis en äktenskaplig och därmed högst privat tragedi, men behöver inte vara det. Beroende på vad som bestämts kärleksparterna emellan. "

/The Bride

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar