onsdag 3 februari 2010

"Lady GaGa är ensam och ledsen och gömmer sig bakom sin karraktär"

Lite annat kändisnytt om tre färgstarka tjejer:

Lady GaGa ska enligt en "vän" vara ensam och ledsen.

"Lady GaGa är en karaktär som hon gömmer sig bakom" säger vännen. "När showen är över och hon bara är Stefani, hon är inte bekväm med att vara sig själv. Det finns ingen som är riktigt nära hennes hjärta just nu."

"GaGa har problem med att lita på någon. Hon är rädd för att visa sitt rätta jag. Under det senaste året, hon har blivit en maskin som bara kastar sig in i jobbet. Just nu är det allt hon har."

Sorgligt om det är sant.

Bild - Lady GaGa
Bild 2


Maria Montazami är nu i Sverige och får äntligen den uppmärksamhet hon hela tiden har förtjänat. I förrgår var hon prisutdelare på QX Gaygalan och fick pris för "Årets - vi älskar dig", kan ett pris heta något bättre? Hon tog även mot priset till "Svenska Hollywoodfruar" som blev framröstat till bästa program.

En annan Hollywoodfru, Anna Anka, går det inte riktigt lika bra för. Hennes, snart blivande, ex Paul Anka säger att hon är efterbliven och stämmer henne samtidigt för förtal. Åh, jag blir så trött. Låt Anna Anka falla i glömska som den tillfälligt lite roande men irriterande fluga hon har varit.

/The Bride

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar