fredag 11 december 2009

"Elin stannar hos Tiger" - "Låt inte den söta blonda saken lura er"

Porrskådisen Holly Sampson som påstår att hon har haft en affär med Tiger Woods säger att hon hade sex med Tiger på hans svensexa för fem år sedan:
"Me and my girlfriends did a bachelor party for Tiger and it was amazing. He picked me to go into the room. I have to say he was really good" säger Sampson till FOX Pop Tarts.
En källa berättar att Sampson har haft en eskortfirma och ska ha tagit 600 dollar per natt.

Bild - Holly

Samtidigt rapporterar People att Elin stannar hos Tiger. En anledning ska vara att Elins föräldrar skilde sig när hon var ung.
"Det är inget som hon vill göra mot Sam och Charlie. Hon tror verkligen på att föräldrar ska stanna ihop." ska en vän till Elin ha sagt.

En "källa" nära Tiger ska ha sagt:
"Han är inte perfekt, det vet vi alla nu. Men han är en bra pappa, och han vill vara en bra make också."

Jaså? Han kunde ha lurat mig, jag undrar vilken vilja som var starkast. PR-arbetet för att försöka bygga upp Tigers varumärke igen verkar i alla fall har startat för fullt.

En annan källa ska dessutom ha sagt till People:
"Låt inte den söta blonda saken lura er - hon är tuff. Hon är en kämpare, och jag är säker på att hon kämpar som in i helvete just nu, både för att hålla sin familj intakt och för att se till att Tiger jagas av detta för alltid."

Bild - Rachel Uchitel jagas av pressen igår

/The Bride

1 kommentar:

  1. Det är säkert mycket bättre för barnen att mamma och pappa håller ihop - trots 11 älskarinnor runt hörnet och hela världens press på bakgården - än att utsättas för skilsmässa..

    Och Elin kämpar säkerligen hårt. För alla de 500 miljoner hon har blivit lovad ifall hon stannar vid sin mans sida ytterligare 7 år. Vem skulle inte göra samma sak?

    Tiger är inte perfekt. Onej. 11 älskarinnor vid sidan av - varav minst två stycken porrstjärnor - låter onekligen inte som en "perfekt äkta man".

    Undrar förresten för skojs skull hur rubrikerna skulle ha låtit ifall rollerna var de omvända? ;-)

    SvaraRadera