torsdag 27 augusti 2009

Nya kändisbilder: Geri Halliwell snyggare kropp än någonsin, Anne Heche snackar skit m.m

Nya kändisbilder och skvaller:

Geri Halliwell är nog snyggare än hon någonsin varit. Kika in henne här på stranden på Sardinien med sin dotter Bluebell Madonna.
Bikinibabe 1.
Bild 2.

Ryktet går att Avril Lavigne kommer att skilja sig. Hon gifte sig med sin man Deryck Whibley år 2006. Tydligen ska paret inte ha blivit fotograferade tillsammans sen i december.
Bild på Avril.

Anne Heche har inte mycket till övers för sin exman Coley Laffoon. På Late Show with David Letterman igår så fick hon frågor om exmannen och ska ha svarat:
"Kan du säga lat skitstövel på TV?"
När hon fick frågan vad Coley har för jobb idag svarar hon:
"Han går ut till brevlådan och öppnar upp en liten brevlådelucka och säger 'Åh! Jag har fått en check från Anne! Åh! Jag har fått en check från Anne! Yay!'"
Anne verkar gilla att prata illa om sina ex. Jag minns i alla fall all skit hon sa efter att hon separerat från Ellen Degeners.
Bild 1 - vink vink Yay!

Anna Kournikova var på Play Nice runway show igår. På sig hade hon en svart minidress. Angående sitt förhållande med sin pojkvän Enrique Iglesias säger Anna:
"Vi har ömsesidig respekt. Vi är båda väldigt självständiga men vi försöker att det inte ska gå för lång tid utan att vi träffas. När han är iväg så saknar jag hans humor. Han är en riktig skämtare. Han vet hur han kan skämta om sig själv, vilket är väldigt coolt."
Bild på Anna från igår.

Gwen Stefani var ute igår för att se sin man uppträda på Grove Summer Concert Series i Los Angeles. Med sig hade hon sönerna Kingston och Zuma. Gwen hade rosa läppstift! Hon såg rätt så annorlunda ut mot vad hon brukar tycker jag.
Bild 1
Bild 2- älskar väskan!

/The Bride

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar