fredag 9 oktober 2009

Lite nytt kändisskvaller och bilder: Kim Kardashian i bikini pose, Megan Fox och Brian med sitt ex, mfl.

Vet att inläggen inte blir så ofta som jag önskar. Håller på med ett större projekt nu så det är därför. Förhoppningsvis får jag mer tid snart.

Här kommer i alla fall lite skvaller från kändisvärlden =)

Geri Halliwell var iväg på Breast Cancer Care 2009 Fashion Show at Grosvenor House Hotel i London i onsdags och passade på att visa upp en hel del av sina egna bröst i en glansig, vacker klänning.
Bild.

Kim Kardashian är på omslaget av South Africas upplaga av FHM Magazine.
Bild.

Syrran Kourtney Kardashian har enligt rykten en pojke i magen. Här är Kourtney med pojkvännen och blivande pappan Scott Disick.
Bild - muntert var det här.

Salma Hayek var idag ute med dottern Valentina i New York.
Bild.

Lindsay Lohan är i Paris med syrran. Samtidigt pratar Lindsays pappa med tidningarna angående att han vill få Lindsay att sluta vara beroende av receptbelagda mediciner. "I hate it when people talk about illegal drug abuse… because it’s not just drinking and illegal drugs that kill you. Prescription drugs can destroy and kill a person and are sometimes harder to stop. Look at Heath Ledger and Michael Jackson." säger han.
Bild.

Megan Fox och pojkvännen Brian Austin var hos vetrinären med sin hund idag. Jag minns när Brian såg ut så här och var ihop med den här tjejen. Så här gulliga såg de ut då. Så här gullig är han med sin nuvarande tjej. För nu är han ihop med denna Angelina kopian.
Bild - den nya besöket-till-veterinären-bilden
Bild - Brian springer

/The Bride

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar